Onze dienstverlening gaat verder dan alleen beleggen

Met bijna 40 jaar ervaring in de financiële dienstverlening weten wij dat succesvol beleggen verder gaat dan alleen een portefeuille samenstellen op basis van een globaal risicoprofiel. Voor het financieel welbevinden van onze klanten is beleggen maar een onderdeel. Hoe zie je je ideale leven voor  je, heb je kinderen, hoe is je pensioen geregeld, welke hypotheek heb je, welke uitgaven voorzie je op de korte en op de lange termijn? Dát zijn elementen die bepalen of beleggingen passend zijn.

Groenstate hanteert een andere ondergrens dan de meeste banken. We adviseren onafhankelijk, omdat wij geen producten verkopen, over alle financiële aspecten op de hele levenslijn. Kortom, wij halen alles uit de kast voor ál onze klanten. Ook bij een vermogen van €50.000,-.

Maandelijks sturen wij de beleggingsportefeuille bij op basis van macro-economische verwachtingen, de klant hoeft hier uiteraard niets voor te doen. Jaarlijks hebben we een uitgebreid revisiegesprek, waarbij de gehele financiële situatie opnieuw inventariseren en afstemmen of de gemaakte afspraken nog passend zijn. Daarna kijken we of de beleggingsportefeuille nog past bij de wensen van de klant.

De beheerders van Groenstate hebben kennis van alle financiële aspecten, niet alleen van beleggen. Wij betrekken ook de overige financiële producten in ons advies. Zo vertalen wij de samenhang in de financiële positie onmiddellijk naar kansen voor onze relaties.

Onze slogan is niet voor niets ‘het vermogen financieel te ontstressen.’