Tonnie Weghorst

" Bij mij staat de klant centraal! "
Senior Vermogensbeheerder

Tonnie werkt sinds 2006 als senior vermogensbeheerder bij Groenstate. Daarnaast is hij voorzitter van het beleidscomité binnen Groenstate waar voor de korte en lange termijn de beleggingsstrategie wordt vastgesteld.

Tonnie & Loopbaan

Vrij snel na het afronden van de HBO studie Commerciële Economie is Tonnie werkzaam geworden in de financiële wereld. Hij heeft ruim 15 jaar gewerkt bij de Rabobank als senior beleggingsadviseur. Daar heeft hij zijn financiële kennis door middel van vele, soms diepgaande, opleidingen vergroot. Na de overstap naar Groenstate heeft Tonnie altijd met veel plezier mee mogen helpen aan de sterke groei van Groenstate. Vooral het, eventueel samen met de relatie, zoeken naar creatieve (financiële) oplossingen op beleggingsgebied is telkens weer een interessante uitdaging. De klant staat bij hem centraal!

Tonnie & Vrije tijd

Tonnie is getrouwd met Annette, heeft een zoon en een dochter en woont in Oldenzaal, het städke van plezeer. Hij houdt erg van muziek en dit uit hij als vocal en door zijn bastuba te bespelen.

Leer mijn collega's ook kennen