Pieter van der Zee

" Een gezond bedrijf bouw je op een goed fundament "
Directeur- Bestuurder

Pieter is mede-eigenaar en bestuurder van Groenstate. Vanaf het eerste uur in 1999 is hij betrokken geweest bij deze onderneming. Met name de commerciële kant van Groenstate valt onder zijn directe verantwoordelijkheid. Door zijn frisse benadering en onuitputtelijke energie weet hij het hele team altijd te motiveren!

Pieter & Loopbaan

Pieter is zijn werkzame leven begonnen bij de Amro Bank in 1986. Hij heeft de fusie met de ABN Bank meegemaakt en werd benoemd als directeur van het eerste geïntegreerde ABNAMRO Bank kantoor in Twente. In 1996 startte hij zijn eerste intermediaire bedrijf in de financiële dienstverlening wat in 2003 fuseerde tot de VDZ groep. Met het volgen van de benodigde opleidingen en zijn sterke affiniteit met de financiële dienstverlening kunnen we alleen maar concluderen dat Pieter zijn sporen in de financiële dienstverlening ruimschoots heeft verdiend.

Pieter & Privé

Pieter is een echte gezinsman en vindt het heerlijk om er met zijn vrouw en dochters opuit te gaan. Reizen en de paardensport noemt hij als hobby’s van het hele gezin Van der Zee.

 

Leer mijn collega's ook kennen