Iris Bekhuis

 

" Doe wat je zegt en zeg wat je doet "
Commercieel administratief medewerker

Iris is binnen het team BackOffice verantwoordelijk voor algemene administratieve taken zoals het opstellen van de overeenkomsten, het openen van de rekeningen bij de diverse depotbanken en het administratief ondersteunen van haar collega’s. Tevens houdt ze zich bezig met commerciële activiteiten binnen Groenstate.

Iris & Loopbaan

Iris heeft een heel divers pad bewandeld alvorens ze bij Groenstate in dienst kwam. Van schoonheidsspecialiste tot eigen ondernemer. Tot voor kort wist ze, behalve wat algemeenheden, relatief weinig van beleggen. Sinds ze bij Groenstate werkt, merkt ze dat er veel misverstanden bestaan over beleggen. Nu ze meer te weten is gekomen over de werkwijze en dienstverlening van Groenstate, hoopt ze meer mensen te kunnen enthousiasmeren voor het beleggen. Ook schuwt Iris het volgen van opleiding in dit kader niet.

Iris & Vrije tijd

Na een werkdag achter de computer is Iris het liefst in de buitenlucht. Zo maakt ze graag een buitenrit te paard in het Twentse Springendal. Daarnaast houdt Iris van reizen. Zo heeft ze, samen met haar vriend, al vele reizen gemaakt en staat ook de volgende reis al weer op de agenda.

Leer mijn collega's ook kennen